06 15474067
info@lindylentfert.nl

Samenwerking

Als onafhankelijk en gecertificeerd vertrouwenspersoon sta ik klaar voor mijn opdrachtgevers. Ik adviseer werkgevers, gevraagd en ongevraagd, vang medewerkers op die met een melding komen over ongewenst gedrag of integriteit en sta ze bij gedurende de klachtafhandeling.

Elke situatie is uniek met verschillende belangen en vaak ook met veel emoties. Dat doe ik zo goed mogelijk. Omdat ik mij wil blijven ontwikkelen in mijn vak, volg ik onder andere na- en bijscholingen. Ook de twee intervisiegroepen waaraan ik deelneem dragen hieraan bij. Hier in de regio kom ik periodiek samen met 4 andere, zeer ervaren vertrouwenspersonen.

Tijdens één van onze intervisie bijeenkomsten ontstond het idee om onze zichtbaarheid te vergroten en onze krachten en deskundigheid te bundelen. Vertrouwenspersonen Oost Nederland werd geboren. Vijf onafhankelijke vertrouwenspersonen met ieder een eigen focus en een eigen bedrijf.
Wij organiseren intervisiebijeenkomsten, bij na- en bijscholing en deskundigheidsbevordering.

Sommige casuïstiek is zo complex dat het goed is om te sparren met een tweede vertrouwenspersoon; “zie ik niets over het hoofd? Is er nog een andere oplossingsrichting?”
Waar nodig kunnen we elkaar ook vervangen. In een enkel geval, als de situatie daar om vraagt, kunnen wij een tweede vertrouwenspersoon voorstellen. Dat alles uiteraard in vertrouwen en met getekende geheimhouding.

En hoewel we alle vijf verschillend zijn, hebben wij allemaal professionaliteit en de focus op sociale veiligheid en integriteit binnen organisaties hoog in ons vaandel staan. Zo zijn we ook allemaal aangesloten bij de Landelijke Verenging van Vertrouwenspersonen.
Fijn om van zo’n groep deel uit te kunnen maken!

Bent u op zoek naar een vertrouwenspersoon in het oosten van het land, neem gerust eens een kijkje op onze site!

www.vertrouwenspersonen-oostnederland.nl