06 15474067
info@lindylentfert.nl

Lindy Lentfert

Welkom bij Lindy Lentfert, vertrouwenspersoon & coach.

Ik bied begeleiding en ondersteuning als vertrouwenspersoon en als coach, voor zowel organisaties als particulieren.

Ik sta garant voor een professionele en betrokken benadering van cliënt en opdrachtgever, gebaseerd op vertrouwen, verbinding en kwaliteit.

De Vertrouwenspersoon Lindy

Vertrouwenspersoon Ongewenste omgangsvormen en Integriteit

Ongewenst en grensoverschrijdend gedrag kan in alle organisaties voorkomen. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving, maar helaas gaat het ook wel eens mis.

Dan is het goed dat er een externe vertrouwenspersoon is die medewerkers opvangt en begeleidt. Iemand die de oplossing centraal stelt, voor medewerker en organisatie.

Ik ben onafhankelijk, gecertificeerd vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven, onderwijs, de zorg en bij de overheid. Ik werk voornamelijk in het oosten en midden van het land.  

Mijn opdrachtgevers zijn organisaties die actief bezig (willen) zijn met een veilige en gezonde werkomgeving waar integer wordt gewerkt.

Als vertrouwenspersoon

  • zorg ik voor de opvang en begeleiding van melders,
  • adviseer ik leidinggevenden en HR,
  • geef ik voorlichting aan teams,
  • en ben ik sparringpartner voor de directie of bestuurder.

 

Hier lees je meer over wat ik voor organisaties en medewerkers kan betekenen

Link naar pagina over vertrouwenswerk

De Coach Lindy

Coaching rondom kanker

Als coach rondom kanker ondersteun ik mensen die met kanker zijn geconfronteerd.

Impact

De diagnose kanker heeft een enorme impact op jou, je leven en op de mensen om je heen. Tijdens en ook na alle behandelingen heb je soms het gevoel de regie kwijt te zijn. Je wordt lange tijd geleefd door afspraken en behandelingen. Na de laatste behandeling kan het voelen alsof je weer opnieuw moet leren leven. Je gaat op zoek naar balans en tegelijkertijd heb je nog zoveel vragen. Moet je grote stappen zetten of juist een pas op de plaats maken om de regie over je leven terug te krijgen?

Krijg de regie terug

Uit eigen ervaring weet ik dat dit met vallen en opstaan gaat. Dat is niet zo vreemd want de situatie is nieuw voor je, is je overkomen en dit is nergens mee te vergelijken. Hoe fijn is het dan om een luisterend oor te hebben en handvatten te krijgen die je verder helpen om de regie weer terug te krijgen?

Een coach-traject tijdens of na behandelingen kan dan voor jou een uitkomst zijn!

Lees hier meer over wat ik je kan bieden

Naamloos-1